Γιατί οι παγωτομηχανές FrozenBAR είναι οι καλύτερες;

παγωτομηχανεςΓιατί οι παγωτομηχανές FrozenBAR είναι οι καλύτερες;

Οι παγωτομηχανές είναι τα μηχανήματα αυτά που παίζουν ίσως το σημαντικότερο ρόλο στη παραγωγή του φρέσκου παγωτού. Με το κατάλληλο μείγμα soft ice και μια καλή παγωτομηχανή, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας εξαιρετικό παγωτό μηχανής!

Πως να επιλέξετε μια παγωτομηχανή όμως;

Οι μηχανές παγωτού είναι δύσκολα μηχανήματα όσον αφορά την επιλογή τους καθώς θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία που θα σας παρέχει όλα τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσετε καθώς και πλήρη υποστήριξη μετά την αγορά σας. Η παγωτομηχανή δεν είναι ένα απλό μηχάνημα εστίασης, όπως οι βαφλιέρες και οι κρεπιέρες. Χρειάζεται υποστήριξη απο την εταιρεία που αγοράσατε τη παγωτομηχανή καθώς θα πρέπει να σας εξηγήσει όλες τις λειτουργίες της μηχανής καθώς και τον καθαρισμό της. Έτσι θα χρειαστεί να επιλέξετε μια εταιρεία με κύρος και ιστορία στο χώρο των παγωτομηχανών – μια εταιρεία που μπορεί να βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Λειτουργίες και χαρακτηριστικά παγωτομηχανών

Οι παγωτομηχανές διαφέρουν από μηχάνημα σε μηχάνημα. Η πιο συνηθισμένη επιλογή όλων των καταστημάτων είναι οι μηχανές παγωτού με 2+1 γεύσεις. Σ’αυτή την επιλογή, τα καταστήματα επιλέγουν να προσφέρουν στους πελάτες τους 2 γεύσεις : Κρέμα – Σοκολάτα και το ανάμεικτο αυτών των 2. Αυτές οι τύπου παγωτομηχανές έχουν 3 κάνουλες μπροστά και αρκετές φορές οι καταστηματάρχες τις μπερδεύουν και νομίζουν ότι έχουν 3 διαφορετικές γεύσεις. Στην ουσία είναι 2 διαφορετικές γεύσεις και το ανάμεικτο τους!

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά των παγωτομηχανών συγκαταλέγονται οι ωριαίες παραγωγές τους – δηλαδή πόσα χωνάκια παράγουν ανά ώρα. Ανάλογα με τα λίτρα παραγωγής, που εξαρτάται από τον κομπρέσσορα που έχουν στην ουσία, υπολογίζεται και η παραγωγή σε χωνάκια. Εαν μια παγωτομηχανή παράγει 30 λίτρα παγωτό ανά ώρα, τότε μπορεί να προσφέρει 300 χωνάκια των 100ml κάθε ώρα.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στις παγωτομηχανές και λίγοι κοιτάνε και υπολογίζουν είναι οι εξτρά λειτουργίες όπως: λειτουργία standby για το βράδυ όπου η παγωτομηχανή κάνει συντήρηση του μίγματος δίχως να καταναλώνει ρεύμα και δίχως το μίγμα να χαλάει! Έτσι το κατάστημα επιτυγχάνει τεράστια εξοικονόμηση ρεύματος και επίσης δε χρειάζεται καθημερινός καθαρισμός της παγωτομηχανής!

Τέλος, εαν υπάρχει διαθέσιμη αντλία διόγκωσης, αυτή θα δώσει στο προϊόν σας μια ωραία ανάλαφρη υφή. Μια αντλία διόγκωσης στο 15-20% είναι η κατάλληλη για παγωτό soft ice.

Καθαρισμός και συντήρηση παγωτομηχανής

Ο καθαρισμός της παγωτομηχανής είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη τακτική συντήρηση. Μια φορά την εβδομάδα – για τις καλές παγωτομηχανές που έχουν δυνατή ψύξη – χρειάζεται να λύνετε τα μπροστινά μέρη της παγωτομηχανής και να καθαρίζετε σχολαστικά όλα τα μέρη. Επίσης θα πρέπει να λιπαίνετε όλα τα λάστιχα και τις επαφές – τσιμούχες. Η όλη διαδικασία δε παίρνει πάνω από 15-20 λεπτά και στις καλές παγωτομηχανές γίνεται μόνο μια φορά την εβδομάδα!

Δείτε βίντεο με το καθάρισμα των παγωτομηχανών FrozenBAR

Οι καλύτερες παγωτομηχανές

Οι μηχανές παγωτού FROZENBAR είναι οι καλύτερες παγωτομηχανές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δίχως αμφιβολία! Προσφέρουν όλα τα αναφερθέντα χαρακτηριστικά και πολλά παραπάνω που δεν περιγράψαμε στο άρθρο. Οι παγωτομηχανές FROZENBAR εξοπλίζουν κάθε κατάστημα εστίασης εδώ και χρόνια κι έτσι απολαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου ποιοτικό παγωτό soft ice κάθε χρόνο. Οι μηχανές παγωτού FrozenBAR διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, δυνατούς κομπρέσσορες παραγωγής και δυνατή ψύξη σε κάδους και κυλίνδρους. Οι συγκεκριμένες παγωτομηχανές δε χρειάζονται καθάρισμα κάθε ημέρα παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα! Δείτε τις παγωτομηχανές FROZENBAR και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε τη καλύτερη δυνατή επιλογή!

Λίγα λόγια για την FrozenBAR

Η FrozenBAR είναι εταιρεία ηγέτης στο χώρο της εστίασης. Προσφέρει ποιοτικό εξοπλισμό εστίασης από το 2011 και πλέον κατέχει ηγετική θέση στον επαγγελματικό εξοπλισμό. Με γραφεία και αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και καθημερινή διανομή σε όλη την Ελλάδα, ο εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR βρίσκεται σε κάθε άκρη της Ελλάδας και σε κάθε κατάστημα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της FrozenBAR εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Comments are disabled

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!